Historiek

Vulsteke Transport is een familiebedrijf en werd in 1976 opgericht door Martin Vulsteke. Hij kocht in dat jaar zijn eerste containervrachtwagen en startte op de boerderij van zijn ouders met zijn eerste transportactiviteiten.

Al snel kwamen er meerdere opdrachten waardoor de firma een gevestigde waarde werd in de regio. Zo is Vulsteke transport geleidelijk aan gegroeid tot een stabiel, betrouwbaar en flexibel transportbedrijf met een 35-tal vrachtwagens die verschillende transporten aankunnen. Bekwaam personeel zorgt dan terug voor een goed draaiende organisatie.

In 2004 werd Vulsteke Recycling NV opgericht, een dochterbedrijf van Vulsteke transport. Het kraanwerk was toen al meer dan 20 jaar een nevenactiviteit van Vulsteke, maar omdat deze werken veel diverser en intensiever kwamen, werd er beslist om een opsplitsing te maken.

 

Vulsteke Recycling richt zich volledig op grond- en afbraakwerken waarbij alle bouw- en sloopafval wordt gerecycleerd en herwerkt tot volwaardige granulaten. Deze afgewerkte producten krijgen dankzij ons opnieuw leven in de bouwsector.